Complex La Susai - oferta Predeal
Prezentare oferta

Complex La Susai este locatia perfecta de vacanta pentru toti cei care doresc sa petreaca cateva zile de rasfat intr-o unitate de cazare exceptionala ce ofera oaspetilor sai cele mai bune servicii de cazare si masa din zona.

Complexul dispune de o capacitate de cazare de 70 locuri structurate in 10 camere duble matrimoniale, 21 camere duble twin si 3 apratamente Vip. Spatiile de cazare dispun de telefon cu linie directa, tv satelit, minibar, internet wireless, seif si grup sanitar.

In incinta Complexului La Susai va stau la dispozitie si un restaurant cu o capacitate de 90 locuri, o terasa cu 80 locuri, un bar de zi cu 30 locuri, bar la piscina si piscina interioara.

Complex La Susai este locatia perfecta atat pentru cei veniti in statiune pentru a se relaxa cat si pentru oamenii de afaceri, acesta dispunand si de 2 sali de conferinte dotate cu videoproector, ecran pentru proiectie , sonorizare, microfoane wireless, flipchart, internet wireless, posibilitate de a organiza videoconferinte, network printer.


Va asteptam!

Date de contact
Numele: Receptie
Telefon 1: 0268 457 204
Telefon 2: 0741 465 288
Adresa: Str.Poiana Susai, 1440m
Galerie Imagini
inapoi la cazare Predeal